Help

Om enkele zaken snel te beantwoorden stel ik deze “Frequently Asked Questions” ofwel “Vaakgestelde Vragen” over de site samen

Heb je nog vragen die hier niet beantwoord worden, mail dan even naar de webmaster.

Gebruik website

We hebben de site zo eenvoudig mogelijk proberen te houden, dus er is maar één waar je als gebruiker zelf iets kan doen: het gastenboek. Deze kan je net als alle andere pagina’s bovenaan de website vinden. Links naar andere websites staan rechts, en zullen een nieuwe pagina openen (of een nieuw tabblad, afhankelijk van je internetbrowser).

Soms kom je een woord tegen met een stippellijn onder (zoals “internetbrowser” hierboven). Elke moderne browser zal – als je met je muis over dit woord gaat – extra uitleg geven. Dit zal vooral gebruikt worden om extra uitleg te geven als dat niet in de tekst zelf past.

Contacteren via de site

Omdat niemand graag spam krijgt – ook de schuppenzotten ni – heb ik een systeem geïnstalleerd dat automatisch ophalen van mailadressen op websites tegengaat. Niet getreurd, je kan nog altijd mailen: ofwel typ je het mailadres zelf over in je mailprogramma, ofwel klik je op de link, en vul je in het venster de twee woorden in en krijg je het mailadres ineens in een nieuwe mail.

Share